ΧΩΡΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

  • Προς Πώληση
€800.000,00
Διεύθυνση: Λιτόχωρο
Τοποθεσία:
  • Ναί Χώρος Σταθμευσης

Πληροφορίες Ακινήτου

Περιγραφή Ακινήτου

Η συνολική επιφάνεια του αμφιθεατρικού οικοπέδου είναι 8.585 τ.μ(με δυνατότητες επέκτασης) Το κατάστημα που είναι χτισμένο σε κεντρικό σημείο με πολλά στοιχεία ελληνικής παραδοσιακής αρχιτεκτονικής αποτελείται από τρία επίπεδα.α)το υπόγειο επιφάνειας περίπου 120 τ.μ με wc και αποθηκευτικούς χώρους, β) το ισόγειο με το κεντρικό σαλόνι, κουζίνα και το μπαλκόνι με επιφάνειες 150 τ.μ, 65 τ.μ, 90 τ.μ αντίστοιχα και τέλος τον πρώτο όροφο με σαλόνι επιφάνειας 90 τ.μ. Το μεγαλύτερο μέρος του κτηρίου έχει επενδυθεί εξωτερικά με πέτρα Ολύμπου ενώ οι στέγες είναι κατασκευασμένες με εμφανή ξυλεία ελάτης. Οι εσωτερικοί τοίχοι είναι διακοσμημένοι με τοιχογραφίες με θέματα από την ελληνική φύση και μυθολογία. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου σε χρώμα ξύλου με διπλά θερμομονωτικά τζάμια. Επίσης το κτήριο διαθέτει πόσιμο νερό, στεγανό βόθρο, τριφασικό ρεύμα, κεντρική θέρμανση και δύο τζάκια τα οποία βρίσκονται ένα στο ισόγειο και ένα στο σαλόνι του πρώτου ορόφου.

Στην ανατολική πλευρά του κτηρίου υπάρχει μία μεγάλη πλακόστρωτη πλατεία σε ένα επίπεδο λίγο πιο χαμηλά από το κεντρικό σαλόνι επιφάνειας 400-500 τ.μ που τη σκιάζουν το καλοκαίρι τέσσερα μεγάλα πλατάνια (>15ετών). Από εκεί μπορεί κανείς να απολαύσει τη θέα προς το Θερμαϊκό κόλπο όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά όλο το χρόνο. Η εικόνα είναι πραγματικά μοναδική!

Στο υπόλοιπο κτήμα υπάρχει μεγάλη ποικιλία από καρποφόρα δέντρα (μηλιές, κερασιές κ.α.), καλλωπιστικά φυτά (δάφνες, έλατα, κυπαρίσσια, τριανταφυλλιές κ.α), κλειστή δεξαμενή άρδευσης (περίπου 35 κυβικών μέτρων) ενώ υπάρχει και αρκετός χώρος για παιχνίδι και άλλες υπαίθριες δραστηριότητες. Τέλος ένας πλακόστρωτος διάδρομος (50 μέτρων) σκεπασμένος με πετρόκτιστη πέργκολα ενώνει το κατάστημα και την πλατεία με το χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων( περίπου 50 θέσεων).

Ειναι μια μονάδα εξαιρετικής κατασκευής με θαυμάσιο χώρο εστίασης που λειτουργεί χειμώνα-καλοκαίρι και μπορεί να φιλοξενήσει δεξιώσεις γάμων, βαπτίσεων, χοροεσπερίδες, επαγγελματικά γεύματα κλπ.Κωδ.Ακινήτου Η 1196.

Share this:

Παροχές

Internet
Supermarkets
Αποθήκη
Δάπεδο βιομηχανικό
Δάπεδο μωσαικό
Δάπεδο νωσαικό
Δάπεδο-μάρμαρο
Δάπεδο-ξύλο
Δάπεδο:μάρμαρο-ξύλο
Δάπεδο:μάρμαρο-πλακάκι
Δάπεδο:μωσαικό-ξύλο
Δάπεδο:πλακάκι
Δάπεδο:πλακάκι-ξύλο
Δορυφορική κεραία
Επίπεδα;1
Επίπεδα:2
Επίπεδα:3
Επίπεδα:4
Επιτρέπονται κατοικίδια
Θέρμανση ατομική
Θέρμανση κεντρική
Θέρμανση χωρίς
Κήπος
Κλιματισμός
Κουφώματα αλουμινίου
Κουφώματα ξύλινα
Κουφώματα συνθετικά
Μπάρμπεκιου
Ντουλάπες
Πάρκο
Πισίνα
Πόρτα ασφαλείας
Σίτες
Στάσεις λεωφορείων
Συναγερμός
Σχολεία
Τέντες
Τζάκι
Φωτεινό
Contact Author

Φόρμα Επικοινωνίας